Az IKERLÁNG energia ébresztett fel...
2017. október 04. írta: vaktororsolya

Az IKERLÁNG energia ébresztett fel...

pexels-photo-254069.jpg

Bár találkozásunkhoz képest tíz évet váratott magára a felismerés, hogy Ő az, az elmúlt évek egyik nagy ajándéka az ébredés, mely az ikerláng energiában bontakozott ki. 

"Köszönet, hogy felébresztettél..."

Fantasztikus felismeréseket hozott ez az energiatér, és a "fantasztikus" kifejezés egyes felismeréseknél igencsak irónikusan értendő... :-)

Mégis minden pillanatáért hálás vagyok, mert elvezetett önmagamhoz. Az ikerláng energia jelenleg még egyáltalán nem a habos-babos kapcsolódásról szól, bár kétségkívül afelé tartanánk...

Éppen az ikerláng energiatér is átalakul, és a sok-sok feloldás hatására, egyre tisztul. Olyan gyökér ügyek tisztulnak, melyek egykor kettéhasítottak...

Nagyon sok csalódást hozhat az ikerláng/ikerlélek/egylélek minőség, ha emberi szemmel, emberi elvárásokkal tekintünk rá. Ha valaki szeretné ezt a kapcsolatot bepaszírozni az emberi és társadalmi sztereotípiákba és normákba, akkor igazán égetni fogja. Éppen az a lényege, hogy a jelen társadalmi konvenciókat, külső státuszokat, bekövesedett pozíciókat leolvassza...

Nagyon sok ikerláng/ikerlélek, egylélek pár indigó energiában van jelen...

Azt mondjuk, hogy az ikerlángunk emel haza: ez azt jelentené, hogy tükröt tart minden olyan léleksérülésre, szeretetsérülésre, mely lehasít az egységről. És ez egy kulcs, amely mélyebb megértésbe vihet bennünket.

Az ikerláng/egylélek pároddal való egyesülés beteljesülése úgy történhet meg a Te életedben is, ha önmagadat visszakapcsolod a belső isteni tudatosságodhoz, a belső tiszta én állapotodhoz. Ha felébreszted magadban azt az ősi eredet princípiumot, aki vagy, az ősi sejtszintű tudásodat, eredet magodat, lényedet.

Mert ő nem tud a szerepekhez kapcsolódni. Éppen azok az ügyek jönnek elő, amelyek miatt megtörtént a hasadás...

Az ikerláng energia nem személyes boldogság hajszolása, és emberi sikertörténetek felsorakoztatása. Ez egy lélekkapcsolat, amely elszakíthatatlan.

Az egyik paradoxon az, hogy amikor visszakapcsolódsz belső isteni tudatosságodhoz, a magodhoz, olyan béke áraszt el, hogy megszűnik a függésed az ikerláng enegriától. Hiszen az nem lehet függőség alapú.

A világunk a dualitás világa, és a dualitásunk alapja a jin és a jang energia. Így az ikerláng küldöttek minden szeretetrezgés emelést ráengednek a kollektív energiahálóra, hogy a kollektívban gyógyulhasson és emelkedhessen a férfi és a nő megbocsátó szeretetrezgése, és békéje.

Béke, egység, isteni tudatosság, kapcsolódás önvaló eredtünkkel - ezek mind a kék fénysugár ügyei, és ősszel, az őszi hónapokban ezzel dolgozunk. Ám a kék fénysugár kiegészítő minősége a narancs fénysugár, éppenhogy a jin és jang kettősége. Tehát, amikor az önmagunkkal való kapcsolaton dolgozunk, úgy az ikerlángunkhoz kerülünk egyre közelebb.

Te vagy az út Őhozzá. Te magad vagy az út az ikerlángoddal való egyesüléshez. Nem Őt kell vonzani, mert Ő jön magától is. Saját tapasztalat, saját folyamataimban is tapasztalom. Az elmúlt évek során, bármikor is távolodtunk egymástól, soha nem az volt a feladat, hogy őt energia-lesszóval visszarángassam. Magamat volt szükséges beállítanom az egynesúlyomba, ahol nem számított már, hogy velem van-e vagy sem. Béke árasztott el. És amikor minden elvárásom megszűnt Ővele kapcsolatban, ő önmagától, anélkül hogy hívtam volna, vagy figyelmem az ő vonzásán lett volna, Ő önmaga közeledett megint hozzám.

Az ikerláng/egylélek energiatér egy mágneses tér. Ha nincs zavaró minőség, magától megtörténik az egymás felé áradás. Minél nagyobb békében, harmóniában, szinkronicitásban vagy önmagaddal, minél inkább szerelmes vagy önmagadba, a MAG-odba, ez az energia elemi erővel húzza Őt haza, hozzád. Hiszen Ő a Te Magod, ő te magad vagy. Így, amikor ön-mag-addal kapcsolódsz vissza, letisztítod ön-mag-adról a fájdalmakat, félelmeket, akkor a kapcsolatodat tisztítod az ikerlángoddal. A legtöbb, amit tehetsz a lélekegyesülésért, hogy önmagaddal egyesülsz, és önmagadba leszel tisztán, határtalanul és végtelenül szerelmes.

Na, itt jön egy óriási paradoxon, hiszen itt a figyelmed önmagadon van, és mintha Ő már nem is számítana - itt kerülsz vissza a függetlenségbe, a nulla pontba. Amikor már nincsen szük-séged rá, akkor bő-ség árad az életedbe, bő-séges szerelem. Az ikerláng szerelem a béke és az egyensúly. Hazaérkezés. Nincsenek benne szükségek, függőségek, szélsőséges játszmák, nincsen külső megfelelési státusz, vagy társadalmi konvenció.

Sőt, éppen ezeket bomlasztja...

Az ikerláng szerelem a VÍzöntő indigó energiájában szabad...

Írta: Kristályfény33 dr. Vaktor Orsolya

süti beállítások módosítása